Ελαιώνας
τον τόπο από τον οποίο ξεκινά...

Ελαιόλαδο χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Να μάθω περισσότερα

Διάλεγμα φρούτων
υπεύθυνη διαδικασία, χωρίς την οποία δεν είναι δυνατή...

Ελαιόλαδο χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Να μάθω περισσότερα

Κρύο πιεσμένο
με τη συντήρηση όλων των θρεπτικών ουσιών...

Ελαιόλαδο χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Να μάθω περισσότερα

Το γεύμα σου
στα πιάτα των οποίων η δική μας...

Ελαιόλαδο χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Να μάθω περισσότερα
Είναι ενδιαφέρον

Ελαιώδεις κήπους που είναι ήδη πολυετείς.

Για τον κήπο ελιάς, πρέπει πρώτα να επιλέξετε τη σωστή τοποθεσία. Θα πρέπει να είναι θερμαίνεται και ηλιοθεραπεία, προστατεύεται από ισχυρούς και κρύους ανέμους, με χαλαρό, οξυγονωμένο έδαφος και βαθιά υπόγεια ύδατα.

Οι ελιές δεν είναι πολύ απαιτητικές για τη διατροφή του εδάφους. μπορούν να παράγουν καλές αποδόσεις ακόμη και σε εξαντλημένα, πηλό και μέτρια αλατούχα εδάφη. Η κύρια κατάσταση για το έδαφος είναι η απουσία στασιμότητας υγρασίας και καλός αερισμός.

Η απόδοση των ελαιόδεντρων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της επικονίασής τους. Όπως δείχνει η πρακτική, με την αυτο-γονιμοποίηση, το ποσοστό των άδειων και αδύνατων σπόρων είναι πολύ υψηλότερο, και οι ίδιοι οι καρποί σχηματίζονται από μικρά, διαφορετικά μεγέθη. Η επικονίαση των ελαιόδεντρων γίνεται με τη βοήθεια του ανέμου, η οποία απαιτεί ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες αποδόσεις, ακόμα και όταν τοποθετούμε τον κήπο της ελιάς, φυτεύουμε δενδρύλλια ποικιλιακών επικονιαστικών δέντρων ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα φυτά.

Οι ελιές είναι πολύ θερμόφιλες, συνεπώς οι σοβαρές χειμώνες αποτελούν μεγάλη απειλή γι 'αυτούς. Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση των παγετώνων, οι ελιές είναι ικανές να αναγεννηθούν. Και αν το επιφανειακό τμήμα πεθάνει, τότε με το ξεκίνημα της θερμότητας, το ρίζωμα σχηματίζει νέους βλαστούς, που τελικά μετατρέπονται σε γεμάτα ενήλικα φυτά. Αλλά τα νεαρά δέντρα τα πρώτα χρόνια της ζωής τους χρειάζονται ένα υποχρεωτικό θερμομονωτικό καταφύγιο το χειμώνα, καθώς η μείωση της θερμοκρασίας τους είναι κρίσιμη.

Οι ελιές χαρακτηρίζονται από πολύ αργή ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής, ξεπερνούν σχεδόν όλες τις καλλιέργειες φρούτων. Τα πρώτα αξιόλογα φυτικά έλαια φτάνουν σε 7 - 10 χρόνια μετά τη φύτευση. Ένα από τα συστατικά της φροντίδας του ελαιολάδου είναι ο σχηματισμός των δέντρων. Συνήθως πραγματοποιείται στο τέλος του χειμώνα - την αρχή της άνοιξης, όταν το φυτό βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της φυτικής νάρκης.

Η παραγωγικότητα και η ζωτικότητα του ελαιόδενδρου εξαρτάται από το πόσο καλή φροντίδα εκτελείται.

Είναι σημαντικό να μαζεύετε σωστά και έγκαιρα!

Οι περισσότερες διαδικασίες είναι χειροκίνητες.
Ο βαθμός ετοιμότητας των μούρων ελιάς μπορεί να καθοριστεί μόνο από έναν πραγματικό πλοίαρχο του σκάφους του.

Είναι σημαντικό

Η διαδικασία συγκομιδής και μεταφοράς των καλλιεργειών.

Συγκομίζουμε από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο Περίπου 70 χιλιόγραμμα ελιών παράγονται από ένα δέντρο, ζουν σχεδόν 600 χρόνια και φρούτα από 50-150 χρόνια. Όλα εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες και τη φροντίδα. Οι ελιές και οι ελιές είναι τα μούρα ενός δέντρου. Μόλις ελιές, ωριμασμένο στο τέλος, αλλά πράσινο - όχι.

Μόλις αρχίσουν να πέφτουν τα μούρα και το μαύρο χρώμα καλύπτει ολόκληρη την ελιά, αρχίζει η συγκομιδή.

Συλλέγουμε ελιές με το χέρι. Οι εργαζόμενοι βάζουν την καλλιέργεια σε κιβώτια των 25 κιλών. Αναρριχούν σε δέντρα, χρησιμοποιούν σκάλες και προσπαθούν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια όλα τα μούρα τοποθετούνται σε ένα μεταφορέα, που τα ταξινομεί ανάλογα με το μέγεθος, καθαρίζει τα φύλλα και τα συντρίμμια. Για 1 λίτρο ελαιολάδου είναι 11 κιλά φρούτων.

Γιατί δεν χαιρετίζουμε τη μέθοδο συλλογής μηχανών; Όταν ο μηχανισμός χτυπήσει σε ένα δέντρο, τα drupes θρυμματίζονται. Όταν πέφτουν, φρούτα που έχουν υποστεί βλάβη γίνονται μεγαλύτερα

Οι μαύρες ελιές αναπτύσσονται στο ίδιο δέντρο με τις πράσινες. Είναι πιο ώριμα. Μετά τη συγκομιδή της πράσινης σοδειάς, κάτω από το δέντρο τοποθετείται καμβάς. Στη συνέχεια περιμένουμε την πλήρη ωρίμανση των καρπών. Ορισμένα από αυτά καταρρέουν, τα υπόλοιπα συλλέγονται με το χέρι. Τα φρούτα που μεγαλώνουν ψηλά χτενίζονται με μια ειδική χτένα. Αφού οι ελιές μεταφερθούν σε έναν μεταφορέα ταξινόμησης. Εκεί κατανέμονται σε μέγεθος, καθαρίζονται από συντρίμμια και φύλλα.

Δεδομένων αυτών των αποχρώσεων, μπορούμε να πούμε με σιγουριά: Το ελαιόλαδο είναι το καλύτερο!

Προκειμένου να αποφευχθεί η βλάβη της καλλιέργειας, είναι σημαντικό να προχωρήσουμε στο γύρισμα το συντομότερο δυνατόν!

Μετά το πάτημα, το λάδι κλείνει σε ένα σφραγισμένο δοχείο και μπορεί να αποθηκευτεί για πολλά χρόνια.

Πώς γίνεται αυτό

Η διαδικασία περιστροφής και συσκευασίας πετρελαίου.

Η Extra Virgin είναι το πιο πολύτιμο και ακριβό πετρέλαιο. Αυτό είναι σχεδόν φρεσκοστυμμένο χυμό ελιάς εμφιαλωμένο. Η τεχνολογική διαδικασία - από τον τόπο καλλιέργειας και συλλογής μέχρι τη διαλογή και το στρίψιμο - ρυθμίζεται και παρακολουθείται.

Αυτός ο τύπος λαδιού περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών ουσιών. Η γεύση του είναι κορεσμένη, αλλά με πικρία. Όσο ισχυρότερο είναι το λάδι, τόσο πιο φρέσκο είναι. Συνιστάται η χρήση του χωρίς να υποβληθεί σε θερμική επεξεργασία.

Στην αρχαιότητα στην Ελλάδα ξεκίνησε η παραγωγή ελαιολάδου. Οι Έλληνες γεμίζουν περισσότερο την εγχώρια αγορά τους, δεν αγωνίζονται για την ανωτερότητα στις εξαγωγές. Τιμούμε τις αρχαίες παραδόσεις, τις μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά, είμαστε ευαίσθητοι στην παραγωγή πετρελαίου. Η όλη διαδικασία είναι λιγότερο αυτοματοποιημένη. Η γεύση του πετρελαίου είναι πλούσια και φωτεινή, περιέχει τα αρώματα των φρούτων και των μελιτών.

Πολλοί εκμεταλλεύονται την άγνοια των αγοραστών και πωλούν καθαρό εξευγενισμένο ελαιόλαδο σε μια εξαιρετικά φυσική τιμή. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξετάσετε όχι μόνο την τιμή, αλλά και να μελετήσετε τις πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία.

Οι κατάλληλα επεξεργασμένες ελιές δεν απαιτούν χημικά πρόσθετα

Γι 'αυτό το φυσικό, μη αραιωμένο πετρέλαιο μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας,
σε αντίθεση με μικτό, εξουδετερωμένο και εκλεπτυσμένο προϊόν.

Τα οφέλη από το ελαιόλαδο

Αφαιρεί τις τοξικές ουσίες από το συκώτι.
Ενισχύει την εκροή της χολής.
Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση των ιστών.
Κορεσμένα κύτταρα με οξυγόνο.
Αφαιρεί την "κακή" χοληστερόλη από το σώμα.
Λιπαίνει τα τοιχώματα της πεπτικής οδού.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Προκαλεί τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βοηθά στη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας του δέρματος περισσότερο.
Βοηθά στην ενίσχυση του οστικού ιστού. Λόγω αυτής της ιδιότητας, η τακτική χρήση της συμπίεσης αποτρέπει τα κατάγματα και το σχηματισμό των τσιπς στα δόντια.
Επιταχύνει τη διαδικασία κατασκευής μυϊκού ιστού. Πραγματική για τους ανθρώπους που οδηγούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Βοηθά στη μείωση του σακχάρου στο αίμα και στη βελτίωση της παραγωγής ινσουλίνης.
Ανακουφίζει την εντερική απόφραξη λόγω της ήπιας καθαρτικής δράσης.
Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Κανονικοποιεί την αρτηριακή πίεση.
Αποτρέπει την ανάπτυξη και ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Και πολύ περισσότερο είναι χρήσιμο για τους άνδρες και τις γυναίκες, για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Σύγκριση με άλλα έλαια

Чем лучше недорогих маслел (подсолнух, кукуруза. Чем лучше дорогих масел (льняное, виноградное и т.п.)

И еще много много чего то еще.

Μπορεί αυτό να αγοραστεί στο κατάστημα;

Το φυσικό ελαιόλαδο είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών επειδή περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες Κ και Ε. Αποδεικνύεται ότι η κανονική κατανάλωση ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, μειώνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Εάν γνωρίζετε πώς να διακρίνετε το πραγματικό ελαιόλαδο, μπορείτε να αγοράσετε ένα πραγματικά χρήσιμο προϊόν που αφαιρεί τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα και μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης ογκολογίας.
Ωστόσο, είναι αξιόπιστα γνωστό ότι το ψεύτικο του είναι μία από τις πιο κερδοφόρες "επιχειρήσεις". Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, έως και το 70% του προϊόντος, στα ράφια των καταστημάτων, είναι ψευδεπίγραφο. Ο ορισμός της εξαπάτησης σε ένα κατάστημα μπορεί να είναι δύσκολος. Σε πολλές περιπτώσεις, η εμφάνιση των φιαλών που πωλούνται δεν είναι αμφίβολη, αλλά υπάρχει μια ακατανόητη συνέπεια στο εσωτερικό που μοιάζει με ελιές μόνο με γεύση και μυρωδιά.
Τις περισσότερες φορές, αντί για ένα φυσικό προϊόν, το λιναρόσπορο που αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα ελιάς προστίθεται στο δοχείο. Μερικές φορές οι απατεώνες αναμιγνύουν το ηλιέλαιο και το σογιέλαιο και στη συνέχεια εγχέουν χλωροφύλλη ή β-καροτένιο σε αυτά για να πάρουν τη γεύση της ελιάς. Αλλά πώς να ξεχωρίσετε το ελαιόλαδο και να αποφύγετε να αποκτήσετε υποκατάστατο;

Θα σας πούμε πότε θα δοκιμάσετε το λάδι μας!

Ο πλούτος των ελληνικών γεύσεων είναι εγγενής στη γεύση του ελαιολάδου

Μαζί με κρασί, τυρί, ψάρι ή κρέας,
το φυσικό ελαιόλαδο μπορεί να είναι ένα ανεξάρτητο προϊόν,
και μερικές φορές ακόμη και ένα φάρμακο.

0

Unique recipes with olive oil
Τόνος με ψημένες πιπεριές

Βάλτε 4 φιλέτα τόνου 250 γρ. Το καθένα σε ένα μπολ με 1 κουταλιά της σούπας νερό και 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Αφήστε το για 15 λεπτά. Αποστραγγίστε τη μαρινάδα και πασπαλίστε τα ψάρια με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και πιείτε. Σερβίρετε τον τόνο με μια σαλάτα ψητών πιπεριών και ντοματών.

Το ελαιόλαδο αποθηκεύεται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά υπό τις ακόλουθες συνθήκες:
   - σκοτεινό σημείο
   - έλλειψη έντονων μεταβολών της θερμοκρασίας
   - περιορισμό της αλληλεπίδρασης με οξυγόνο.
Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται για τον τρόπο αποθήκευσης του ελαιολάδου μετά την ανακάλυψή του, πρέπει μόνο να αποκλείσετε αυτούς τους παράγοντες.
Είναι πιο σωστό να αγοράζετε το προϊόν σε μικρά δοχεία για να το χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά και μόνο. Η μακροχρόνια αποθεματοποίηση του ελαιολάδου θα τον οδηγήσει σε οργή και θα χάσει ένα ευχάριστο άρωμα.
Η θερμοκρασία αποθήκευσης του ελαιολάδου πρέπει να είναι μεταξύ + 12 ° C - + 25 ° C.

60% Complete

67% Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα του τι είναι γνωστό σε μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, δοκιμή και αγορά ενός προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα σχολίων.

Με την αποστολή ενός μηνύματος επιβεβαιώνετε την ορθότητα των δεδομένων που έχετε εισάγει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
για γευσιγνωσία και αγορά προϊόντων.

Ο στόχος μας είναι να παραδώσουμε στο τραπέζι σας ένα ποιοτικό και υγιεινό προϊόν.


Греция
Регион Патра, Акрата, шоссе Акрата
Греция.

Tel +30 694 988 7571

Fax +30 694 988 7571


Επαφές επικοινωνίας για γενικά θέματα

Πληροφορίες Προϊόντος

+30 694 988 7571

E-mail για επικοινωνία

niko@nikolasoliveoil.gr

Περιμένουμε μια επίσκεψη
Шоссе Акрата, Акрата
Греция

Copyright © 2019 Koldashev. All Rights Reserved.